Gott nytt 2019

2018 – vilket år!

De senaste tolv månaderna har präglats av förändring för oss. Efter flera års strategiarbete blev vår vision verklighet genom lanseringen av Brilliant Mind.

Här arbetar vi med IT-konsulting på ett annorlunda sätt. Efter att ha sett hur många konsulter längtar efter en större frihet, bestämde vi oss för att satsa på ett bolag där de får just detta: På Brilliant Mind får konsulten själv bestämma hur arbetslivet ska se ut.

Raccooon Development finns kvar men arbetar nu enbart med med produktutveckling. Här finns plattformen MEMRIX, som under året sålts in till femton namnkunniga organisationer och föreningar.

Vi är tacksamma över ett fint samarbete med trogna samarbetspartners under året och över att ha fått hälsa nya härliga kunder välkomna till  oss.

Vi har också välkomnat både nya och nygamla anställda till bolaget och tillsammans besökt bland annat Prag, Barcelona och Sydafrika.

Nu ser vi fram emot 2019; ett år där vi kommer fortsätta arbetet med Brilliant Mind under ledning av vår nya vd – vem det är avslöjas här om bara några dagar.

Tack 2018, och tack till dig som läser för att du följer oss på resan!