Djurgården Fotboll - Affärs nätverket

Djurgårdens IF grundades 1891 av John G Jansson på Alberget 4A ute på Djurgården i Stockholm. En mängd titlar har bärgats genom åren och DIF har blivit Svenska Mästare tolv gånger och Svenska Cupmästare fem gånger.

De är grymma i sin leverans och väldigt trevliga att arbeta med vilket såklart är ett extra plus.

Kund

Djurgårdens IF

År

2017 - 2023

Tjänster

Systemutveckling (MEMRIX)

Att få se våra kunders goda resultat är orsaken till att vi existerar som byrå. Här kan du läsa om några av våra kunders spännande resa.

Brief

Affärsnätverket startade med syftet att samla Beslutsfattare och representanter från företag i olika storlekar som sponsrar Djurgården Fotboll. Man ville skapa en stark plattform för att förena affärsnytta med nöje. Idag har plattformen utvecklats till en av Djurgårdens IF starkaste kommersiella produkter. Som medlem i nätverket får man exklusiv tillgång till Djurgården Fotboll och de affärsskapande aktiviteter vi genomför.

Lösning

Brilliant Mind har utvecklat en Webbsida och en mobilapplikation där Administrationen i Affärsnätverket kommunicerar med alla medlemmar. Även medlemmarna kan kommunicera och lägga in data som erbjudanden, svara på inbjudningar till event, registrera affärer som gjorts.


Användare

Djurgårdens Sponsorer

Teknik

Java, PHP, MySql, UX Design, Wordpress

Typ av projekt

Systemutveckling, Webb och Mobil Applikation (iOS och Android), Systemförvaltning