Om oss...

Vi är Brilliant Mind

Duis placerat nec lorem vel elementum. Donec euismod est quis dolor ultrices gravida. Fusce molestie bibendum mi, sed tempor magna.

Affärsnytta

Med affärsnyttan i fokus skapar, bygger och förnyar vi webbplatser. Allt från kampanjsajter, sociala marknadsplatser till skräddarsydda tekniska affärssystem finns i vår repertoar Vi är experter på att ta fram plattformar som intranät, CMS samt E-handel.

Teknik

Brilliant Mind arbetar alltid med den bästa tekniken inom webbutveckling med fokus vad kunden har för behov. Vi väljer ofta att utveckla i en webb-plattform baserad helt på fri programvara och har nu blivit en aktör att räkna med inom webbutveckling med Open Source.

Utveckling

Vår spetskompetens är inom PHP, Python och Java. Vi jobbar även med .Net genom våra samarbetspartners. Vi rekommenderar alltid varmt Drupal och Wordpress som de bästa open source CMSen och det är även där vi kan erbjuda mest kunskap.

Lösningar

Teknik och kunskap i all ära, men en stor del i vår framgång är vår förmåga att till slutkund enkelt och överskådligt hitta den bästa lösningen för just rätt projekt.

"Med affärsnyttan i fokus utvecklar och designar vi hållbara webbproduktioner och tjänster som förverkligar er digitala vision."
Jonas Carlqvist

VD

Vårt grymma gäng

ivamus aliquam pulvinar ornare. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Jonas Carlqvist

VD

Oscar Carlén

FRONTEND LEAD DEVELOPER

Johan Ipsonius

SOLUTION ARCHITECT